Zoeken
 Zoeken
Praktijk adres:
Biezen 39
2771 CR Boskoop

De Jagerweg 260
3328 AA Dordrecht

Tel: 06-28826165
gerry@driesen-dietiste.nlDe diëtist  


Mijn naam is Gerry Driesen. In 2008 maakte ik de overstap van een baan als medisch analiste in een ziekenhuis naar de opleiding Voeding & Diëtetiek. In juli 2012 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en sindsdien ben ik als freelance diëtiste werkzaam op verschillende locaties in Zwijndrecht en Dordrecht. 
Met veel plezier run ik mijn dietistenpraktijk aan de Biezen 39 te Boskoop.
Per 01 jan. 2016 komt daar een tweede locatie bij op de Jagerweg 260 te Dordrecht in de wijk Sterrenburg.
Daarnaast geef ik voedingsvoorlichting aan zwangere vrouwen voor de organisatie Care for You 2.

Vaak denken mensen dat een diëtist iemand is die lijstjes voorschrijft met voedingsmiddelen die je niet meer mag eten. Dat is juist niet het geval. Samen met  jou stellen we een haalbaar en realistisch voedingsplan op. Daarbij vind ik het belangrijk dat de dagelijkse voeding zoveel mogelijk gebaseerd is op natuurlijke voedingsmiddelen. Dit heeft de beste kans van slagen op de langere termijn. Veranderingen in je eet- en leefstijl is een proces wat tijd vraagt en wat van binnenuit moet komen. Ik wil je hierin graag begeleiden.

Kwaliteit


De diëtist is een beschermd beroep. Alleen degene die een 4-jarige HBO-opleiding hebben afgerond mogen de titel diëtist voeren. Om de kwaliteit te waarborgen sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houd in dat er bijv. regelmatig bijscholingscursussen moeten worden gevolgd om de kennis up to date te houden.

Privacy


Diëtistenpraktijk Gerry Driesen gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). (zie tabblad privacyverklaring)
Ontwerp en realisatie: Interforce