Zoeken
 Zoeken
Praktijk adres:
Biezen 39
2771 CR Boskoop

De Jagerweg 260
3328 AA Dordrecht

Tel: 06-28826165
gerry@driesen-dietiste.nl

Recepten en nieuws


Zomerse zalmsalade
Lekker makkelijk op een zomerse dag
Lees verderWelkom


Welkom op de website van Diëtistenpraktijk Gerry Driesen.

Gezonde voeding geeft energie en balans. Maar wat is nu gezonde voeding? Waarschijnlijk heb je al veel geprobeerd en viel je daarbij een flink aantal kilo's af maar na verloop van tijd zaten deze kilo's er weer bij en soms zelfs meer. Vaak is het moeilijk om op eigen kracht veranderingen in je voeding aan te brengen en heb je net dat duwtje in de rug nodig om het vol te houden.

Als diëtiste kan ik je helpen in je zoektocht naar een gezonde leefstijl die bij jou past. Gewoon omdat je dit zelf wilt of omdat dit vanwege medische redenen noodzakelijk is. Een gezonde leefstijl kan op langere termijn risico's met betrekking tot je gezondheid voorkomen of beperken.

Een gezond voedingspatroon betekent niet alleen afvallen, letten op de weegschaal en de calorieën maar juist ook om de gezondheid en lekker in je vel zitten. Er bestaat geen standaard dieet want ieder mens is anders. Daarbij moet eten gezellig én lekker zijn. Een kleine verandering kan al leiden tot grote verbeteringen.

 

De praktijk


Mijn naam is Gerry Driesen.  Met veel plezier run ik mijn dietistenpraktijk aan de Biezen in Boskoop. Per 01 jan 2016 kunt u ook bij mij terecht op de Jagerweg 260 te Dordrecht in de wijk Sterrenburg. Je kunt met al je vragen over dieetadvisering bij mij terecht.  Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister en ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Diëtisten. 


 
Ontwerp en realisatie: Interforce