Zoeken
 Zoeken
Praktijk adres:
Biezen 39
2771 CR Boskoop

De Jagerweg 260
3328 AA Dordrecht

Tel: 06-28826165
gerry@driesen-dietiste.nlWerkwijze


Wat kunt u verwachten?

Intake gesprek


Het eerste consult duurt ongeveer een uur. Tijdens dit consult komen de klachten, medische voorgeschiedenis, eet- en  leefgewoontes en persoonlijke omstandigheden aan bod. Dit is van belang om uiteindelijk tot een persoonlijk voedings- of dieetadvies op maat te komen. Het advies is erop gericht om de klachten te verminderen en/of op een geleidelijke manier tot een gezond gewicht te komen. Om tot een blijvend resultaat te komen is inzicht in de achtergronden van de klachten en eventuele andere oorzaken van groot belang. Soms kan het bijhouden van een voedingsdagboek hierbij helpen. Daarnaast wordt eventueel ook een beweegadvies gegeven.
 

Vervolgconsulten


Het eerste vervolgconsult duurt ongeveer 30 minuten. In dit consult worden de toepassing van het dieetadvies in de praktijk en eventuele problemen samen besproken. Het advies kan naar aanleiding hiervan worden bijgesteld. Een kleine verandering in het eetpatroon kan al leiden tot een grote verbetering. De consulten hierna duren 15 of 30 minuten.
 

Huisbezoek


Wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, behoort een thuisbezoek ook tot de mogelijkheden. Dit is alleen mogelijk op medische indicatie van de huisarts. De kosten worden dan door de zorgverzekeraar vergoed.
 

No show


Wanneer een afspraak wordt vergeten of niet 24 uur van te voren wordt afgemeld ben ik helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd voor 50 % in rekening te brengen.


 
Ontwerp en realisatie: Interforce