Aangenaam,

Ik ben Gerry Driesen

Mijn naam is Gerry Driesen. In 2008 maakte ik de overstap van een baan als medisch analiste in een ziekenhuis naar de opleiding Voeding & Diëtetiek. Nadat ik in 2012 ben afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool ben ik gestart als freelance diëtiste op verschillende locaties in Zwijndrecht, Ridderkerk en Dordrecht om ervaring op te doen in de praktijk. Daarnaast ben ik gestart met mijn eigen praktijk op de Biezen in Boskoop. In 2016 kwam daar een locatie bij op de Jagerweg 260 in de wijk Sterrenburg in Dordrecht. Tevens geef ik regelmatig workshops over koolhydraten, vetten en zout in de voeding.

Uw persoonlijke diëtiste: Vaak denken mensen dat een diëtist iemand is die lijstjes voorschrijft met voedingsmiddelen die je niet meer mag eten. Dat is juist niet het geval. Samen met jou stellen we een haalbaar en realistisch voedingsplan op. Daarbij vind ik het belangrijk dat de dagelijkse voeding zoveel mogelijk gebaseerd is op voedingsmiddelen die je in de supermarkt kunt kopen. In een gezonde leefstijl kan beweging en ontspanning niet ontbreken. Deze combinatie heeft de beste kans van slagen op de langere termijn. Veranderingen in je eet- en leefstijl is een proces wat tijd vraagt en wat van binnenuit moet komen. Ik wil je hierin graag begeleiden.

Uw persoonlijke diëtiste

Kwaliteit
De diëtist is een beschermd beroep. Alleen degene die een 4-jarige HBO-opleiding hebben afgerond mogen de titel diëtist voeren. Om de kwaliteit te waarborgen sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houd in dat er bijv. regelmatig bijscholingscursussen moeten worden gevolgd om de kennis up to date te houden.

Privacy
Diëtistenpraktijk Gerry Driesen gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). (zie tabblad privacyverklaring)